Sminkningar

Makeup: Nude Dude

29 mars, 2016

Nude-Dude

Åh jag bytte ju dator för nån månad sen, vilket gjorde att jag inte kunde behålla mitt redigeringsprogram för det funkar inte för mac så håller för tillfället på att testa lite olika därav kan bilderna bli lite konstiga ibland, hoppas ni inte är lika kräsna som jag är och kan stå ut med det haha ?
Har ni något tips på ett bra redigeringprogram får ni gärna kommentera det, lutar mot att det får bli photoshop elements 14 men är fortfarande tveksam så tar gärna emot tips på vad ni gillar!

Måste även tillägga, använder ibland fransar från diamond japney, fick dom hemskickade för några månader sen och rekommenderar dom tyvärr inte. För det första av den enkla anledningen att dom är väldigt hårda och tappar strån nästan bara av att man rör dom och för det andra, det är minkfransar, tycker man kan skippa att köpa fransar gjorda på minkhår.
använder alltså endast dessa fransar för bilder för dom är väldigt fina.

20163292323352950_sbig 20163292323452330_sbig

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera