Glossybox Samarbeten

Glossybox: Beauty of Opinion

2 april, 2016

2016421555234350_sbig

Åh äntligen har min box kommit också, har ju sett vad andra har fått i sina så har verkligen vart taggad på att få hem min, är faktiskt riktigt nöjd med den här boxen även om en till tandkräm kanske inte var drömmen att få men älskar dessa boxar som verkligen är fokus på sminkprodukter eller tillbehör, helt klart dom jag gillar bäst! ?

Det här låg i min box:

Emite make up – artist lashes mascara
210 kr
”Artist lashes mascara är en vattenfast mascara som ger fantastisk längd och volym till dina fransar. Sillikon applikatorn är lätt att arbeta med och ger perfekt separerade och fylliga fransar utan klumpar”

Luxie beauty – rose gold large angled face brush
159 kr
”Underbart mjuk borste med vinklad form. Använd exempelvis till contouring, rouge, highlighter eller bronzer. Borsten är 100% vegansk och cruelty-free”

Hot makeup – eyelash curler
80 kr
”Ta fram din flirtiga sida med hot make ups ögonfransbörjare som formar dina fransar. Använd tillsammans med mascara för en look som håller hela dagen. Böj först fransarna försiktigt och applicera därefter mascara.”

Aco – Face CC cream light SPF 15
149 kr

”Aco 6-in-1 CC cream är en multifunktionell dagkräm med färgkorrigerande pigment som förhöjer hudens naturliga lyster och jämnar ut hudtonen. SPF 15 skyddar mot solen skadliga strålar. Passar alla hudtyper, även känslig hud.”

Pepsodent – White now gold
Orginalstorlek 34,90 kr

”Whitening-tandkräm som omedelbart ger vitare tänder. Redan efter första borstningen gör den blå färgen att tänderna ser vitare och mer glänsande ut. Innehåller flour och fungerar utmärkt för daglig användning.”

Glossybox-Opinion

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera