Glossybox Tips

Cetaphil

14 april, 2016

2016414155421880_sbig

cetpahil – gentle skin cleanser  / cetaphil – moisturizing lotion

Visar ju månad efter månad vad jag får i mina glossybox och känner att jag verkligen måste bli bättre på att uppdatera er efter vad jag tycker om produkterna som ligger i. Så jag börjar med två produkterna som nyligen tog slut.
Måste erkänna att jag är en sån som dömmer produkter efter paketeringen, tex dessa två hade absolut inte vart något jag plockat ner från en hylla för att kolla närmare på eller klickat mig in på om jag satt och kollade på internet. Vilket är synd, för det är ju innehållet som räknas. Men jag kan inte vara själv om detta?

Gentle skin cleanser
ca 89 kr
HÄR
Jag vet inte hur jag ska förklara denna på ett rättvist sätt för jag gillar den samtidigt som jag inte gillar den, jag kan börja med att säga att den var bra det var den verkligen. Den gjorde sitt jobb och man blir len och fräsch i ansiktet. Men jag gillar rengöringar som blir som skum när man pumpar ut det och denna är väldigt tunn och rinnande. Vilket inte är något dåligt, det bara jag som föredrar en annan typ av konstisens.
Den här tar bort basen, det mesta av brynprodukterna men inte mascara, så där behöver man gå in med en eye makeup remover. 


Moisturizing lotion
129 kr HÄR
En lotion som man kan använda för både kropp och ansikte, har dock bara använt till ansiktet så kan inte säga hur den blir på kroppen men, den här funkar så bra på mig även om jag är väldigt fet i min hy och den är för torr och känslig. Men somsagt den funkar bra på mig, även denna är väldigt lätt och tunn som rengöringen och med den här gillar jag det, vill ha mina ansiktskrämer så.
Upplever inga problem med den här, min hy blir super len och känns skön så skulle kunna tänka mig att den här är väldigt skön att smörja in kroppen med också.

Har ni testat något från cetaphil förut och isåfall vad tyckte ni?

 

20164141722141630_sbig

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera