Glossybox Smink Tips

First Impression: Studio 10 Brow Lift Perfecting Liner

13 juni, 2016

Brow

mina bryn omålade / mina bryn målade med studio 10’s brow lift perfecting liner
finns att köpa här

Börjar tröttna på hur jag målar mina bryn och letar nya tekniker och produkter för att få till dom perfekta brynen, så var helt perfekt att den här pennan låg i min glossybox. Det var flera år sen jag målade mina bryn med en penna så var lite annorlunda känsla, men mitt första intryck av denna är att jag gillar den.
Gillar sidan med brynfärg mer än vad jag gillar highligt sidan, den vart lie klumpig och svår att jämna ut som den smälter in fint under brynen.

Men jag gillar resultatet, vad tycker ni? Något jag gillar väldigt mycket med den här pennan är att den är krämig, vilket också gjorde att färgen fastande bra på hårstråna och gjorde att dom höll sig på plats.
Sitter bra gjorde den också, var inte bara att ta vanlig ansiktsrengöring och vatten för att få bort denna vilket jag använt mig av innan för att få bort brynprodukter, utan denna gång fick jag gå in med min eye makeup remover med olja i och gnugga ordentligt, ett stort plus för mig jag gillar produkter som verkligen sitter på plats för då håller den sen oftast väldigt bra under en hel dag och kväll! 

20166132142415200_sbig

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera