Allmänt

välkommen till min nya blogg!

25 juli, 2016

Måste börja det här inlägget med att jag är så taggad på att börja blogga igen och ordentligt, numera kommer jag som ni säkert redan ser blogga här på beautyboulevard vilket är så spännande och kul att få vara en del av ett gäng med tjejer som delar exakt samma intresse som mig. Ska även bli minst lika kul att få dela med mig av mina sminkningar, tips och trix igen. Så jag hälsar både mina gamla och nya läsare välkommen till min blogg här!

Jag har en massa bilder och text på lager som är redo att publiceras, och som ni ser finns det redan några inlägg här som är hitflyttade från min gamla blogg som finns att läsa sålänge.

 

Ni hittar mig även på instagram: @makeupbyjeenny
Skärmavbild 2016-07-25 kl. 21.36.47

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera