New In

new – beauty blender

27 juli, 2016

bblender
svart beauty blender, finns att köpa här
Okej, jag lyckades slarva bort min beauty blender i typ februari/mars när jag höll på att flytta. Och nu i förra veckan köpte jag mig en ny, så jag har alltså gått flera månader utan en. Hur jag överlevt det varje morgon eller kväll när jag ska sminka mig vet jag inte. Må jag gilla real techniques buffing brush som är en stor favorit när det kommer till att applicera basen men alltså helt ärligt, inget slår en beauty blender. Det måste ni hålla med om?
För er som fortfarande inte testat denna underbara sminksvamp så måste ni faktiskt göra det, tog ett tag innan jag faktiskt köpte min första för jag gick mest runt och undrade hur alla kunde vara så himla kära i en liten svamp, lixom vad kan den göra som inte en vanlig borste kan? Men tydligen var det väldigt mycket, blir ett helt annat resultat på hur foundationen lägger sig på huden med denna.

Vad använder ni er av när ni applicerar eran foundation?

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara MALIN 28 juli, 2016 | 19:35

    Världens bästa smink-applikator! Så bra! Kram

    • Svara bb_admin 28 juli, 2016 | 20:22

      Ja visst är det! kram

    Kommentera