Glossybox Samarbeten

glossybox – travel on

28 juli, 2016

Untitled-38
Den här månadens glossybox är nog en av mina favoriter, gillar fokusen dom lagt på att det verkligen är sommar nu och lagt med produkter som är bra för både en härlig semester här i Sverige eller utomlands. Dock är nog favoriten i denna box det matta liquid lipsticket från maybelline, det är verkligen en Jenny färg. Fast det var svårt att välja en favorit då alla dessa grejer faktiskt är något jag vet att jag kommer använda, vilket är så kul för jag räknar inte med att jag alltid kommer vilja ha alla fem produkter eller kunna använda alla.
I min box denna månad fanns det:

Rodial – smokey eye pen
250 kr
”Geleliknande eyelinerpenna som med sin mjuka konsistens gör det lätt att jobba fram den perfekt sotade ögonlooken. Måla en linje nära fransraden och tona sedan ut med hjälp av en pensel eller tops.”

De bruyere – after sun lotion monoi
110 kr
Står inget viktigt om denna förutom att det är en liten och enkel after sun att bära med sig. Så jag sätter mina egna meningar på denna vilket är: doften! Alltså den här luktar så himla gott och speciellt när den fått torka in i huden, skulle det här märket ha en body lotion i samma doft så kommer jag köpa den direkt, har dom en parfym också skulle den förmodligen också köpas, haha!

Elizabeth Mott – sherbet cleanser
orginalstorlek 250 kr
”Härlig rengöringsbalsam som funkar som en makeupremoval. Nästan smälter mot huden när du tar bort dagens smink, skölj av med varmt vatten och använd sedan en ansiktsrengöring för att rengöra huden ordentligt.”

Nomnom – hair rings
39 kr
”Telefonsladdsliknande snoddar som håller håret på plats utan att lämna märken och låter håret falla mer naturligt. Töjer den sig efter flitig användning är det bara att lägga den i varmt vatten för att återfå ursprungliga form.”

Maybelline – vivid matte liqiud lipstick
99 kr
”Trendig och färgstarkt flytande matt läppstift som ger en sidenmjuk och krämig känsla. Med en specialdesignad applikator är det lätt att ”contoura” och forma dina läppar som du vill.”
Untitled-3
*Inlägget är ett samarbete med glossybox

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara Yohanna af Skovde 29 juli, 2016 | 08:15

    Har fått min men inte kunnat öppna den är 100 mil bort, men ser fram emot det! 🙂

  • Kommentera