Smink

maybelline – vivid matte liquid

29 juli, 2016

maybellinematte
Maybelline vivid matte liquid lipstick – 05 nude flush 
Idag är det faktiskt national lipstick day, och det ska såklart firas lite lätt här på bloggen också, genom att visa mitt nya läppstift från maybelline som låg i min glossybox. Är verkligen helt kär i färgen, något jag redan visste att jag skulle göra så fort jag såg den när jag öppnade boxen. Och ja, jag gillar inte bara färgen utan gillar läppstiftet också, jag hade dock önskat att den var snäppet mattare, på något sätt så ser den inte riktigt så matt ut vilket ni förmodligen ser på bilden ovan också, så den hade faktiskt kunnat vara lite mer matt än vad den redan är.
vividmatt
+/-
+ Den är väldigt mjuk och skön på läpparna, inte alls torr som många matta läppstift kan vara.
+ Lätt att forma läpparna snyggt med applikatorn utan att man behöver en läppensel.
+ När man fått bort överflödet på läpparna och den har satt sig bra, så kunde jag pussa på min hand och det vart nästan inget läppavtryck alls, kom lite men väldigt lite färg på handen från läpparna och jag ser även på glaset jag druckit från senaste två timmarna att det är väldigt lite färg efter mina läppar.

 Den är liiite blank i resultatet även om den är matt, så jag hade vart 100% nöjd om det inte var så. Och när jag säger lite, så är det väldigt lite men jag är en petig person med mina produkter.
vividmatttt

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Louise Mellqvist 30 juli, 2016 | 01:03

    Åh så otroligt fin färg & den passa dig perfekt 😀 <3

  • Svara Emma - BeyondBeauty.se 12 augusti, 2016 | 14:59

    Har kikat på de här ett tag nu, men av någon anledning aldrig köpt med mig något hem.. 🙂 Avis på att du fick den i din Glossybox! Speciellt när jag fick ICA Vätskeersättning istället, haha! 😉

  • Kommentera