New In pressutskick Smink

nytt från oriflame

13 augusti, 2016

oriflame1Det här inlägget får verkligen komma upp med meningen bättre sent än aldrig, för dom här bilderna har legat på min dator ett tag nu redo att läggas upp. Men vill verkligen visa er dessa produkter då det är lite sommarnyheter från oriflame, inte alla men hälften är resten är tidigare favoriter som oriflame har som dom valde att skicka med. 
Mina tre favoriter härifrån är löspudret, bryngelen och läppbalsamet. tre produkter som nästan används varje dag när jag fixar mig på morgonen. Löspudret gör mig verkligen matt vilket min glansiga hy behöver, såklart behöver jag matta ner mig under dagen men är så pass fet i min hy så har fortfarande inte stött på en produkt som kan hålla mig matt hela dagen, och jag tror aldrig jag kommer hitta det heller, haha.
Men kommer visa lite bättre bilder här nedanför, skriva beskrivning på produkterna och priser samt länkar till allt.oriflame2
oriflame3Nyhet – Geordani gold iconic matte lipstick SPF 12
Violet pink & Orange coral
”Krämigt, heltäckade läppstift med matt finish och hög färgintensitet. Med arganolja som ger en behaglig känsla under hela dagen. SPF 12 skyddar läpparna från tecken på för tidigt åldrande”
199 kr här

Nyhet – The one lip sensation vinyl gel
Sunset burst & Tangerine tango
”Superlätt, flytande läppstift som appliceras som en gel, med en ultramjukplexifinish. Kommer i åtta intensiva nyanser.”
179 kr här
oriflamel4
The ONE 5-in-1 wonderlash mascara
”Allt i ett mascara med 3D borste som separerar fransarna och ger böj, längd och fantastisk volym”
159 kr här

Nyhet – Giordani gold rejuvenating lip balm SPF 12
”Vårande läppbalsam med hyaluronsyra som vitaliserar och ger fyllighet, spänst och fukt. Med SPF 12 som skyddar läpparnas känsliga hud. Lätt färgat med ett subtilt skimmer.”
119 kr här

Giordani gold eye brow gel
Blonde
”Ögonbrynsgel som ger långvarig färg och form till brynen. Lätt formula med vårdande pro-vitamin B5 som återfuktar och ger en volymgivande effekt.”
139 kr här
oriflame5
oriflame6The ONEloose powder
”Ultrafint, transparent, löspuder som fixerar makeupen för en snygg look som håller. Flexibel formula som ger en fräsch galnsfri yta utan att lägga sig i fina linjer.”
179 kr här

Nyhet – Novage day shield SPF 30
”Högpresterande dagcreme med SPF 30, hyaluronsyra och skin tone enhancers. Skyddar mot solskador och melaninbildning och håller hyn återfukad. Icke-fet, snabbabsorberande, viktlös finsh för mjuk, smidig, strålande och behaglig hy.
319 kr
här
Giordani bronzing pearls
Natural radiance
”Flerfärgade puderkulor som ger en solkysst och fräsch lyster. De handgjorda kulorna innehåller mineral complex som ger en mjuk finish.”
349 kr här

*Produkterna är ett pressutskick

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera