Allmänt

helix eyeliner

22 september, 2016

helix
Jag skäms för hur dåligt jag har uppdaterat den här bloggen, men jag har jobbat jätte mycket och sen drog jag även iväg en vecka till turkiet med en kompis och hade inte hunnit förbereda något så både bloggen och instagram stod tomt och ekade.
Får göra en comback med denna helix eyeliner som jag sett rätt mycket på instagram, och jag döör för den. Hur snyggt är det inte? Riktigt pillerjobb och kunde verkligen blivit bättre resultat men ska ge mig på denna flera gånger för var så kul att göra den!
helixx
Ögonbryn:
MUS tri brow

Ögon:
Ögonskuggor från .Färg som är blandat med mac fix+
MUS cake eyeliner
Fransar från ardell (minns tyvärr inte vilka)

*inlägget innehåller affiliatelänkar

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Amanda Svensson ~ Beautyboulevard 27 september, 2016 | 13:38

    Gud vad fint, vad duktig du är :*

    • Svara Jenny Karlsson 28 september, 2016 | 00:01

      Tack fina du! :*

    Kommentera