pressutskick Smink

NYX strobe of genius palette

26 september, 2016

nyx1NYX – Strobe of genius palette finns att köpa HÄR
Trodde faktiskt det skulle ta mig ett bra tag att hitta en highlighter som får mig att lägga undan min Mary-Lou manizer från the balm som vart en stor favorit i säkert snart två år. Men den har legat i min sminklåda nästan helt bortglömd sen jag fick hem denna palett med highlighters från nyx. 
Dom här sitter så bra under dagen, jag brukar köra 10 timmars pass på jobbet och från när jag kliver ut från mig dörr tills jag är hemma igen har det gått kanske mellan 11-12 timmar sen jag la på highlightern och den är fortfarande så snygg när jag kommer hem på kvällen, självklart tappar man lite under dagen men det är ytterst lite.
TIPS: den håller sig grymt bra av sig själv, men vill jag försäkra mig om att den orkar med en galen utekväll eller att den syns lite extra så brukar jag spraya min borte med mac fix+ innan jag doppar den i produkten och applicerar. nyxstrobe
Något jag också gillar med denna är att det finns så mycket att välja på, och det är väldigt kul att experimentera vilka färger som passar bäst tillsammans, eller på olika ställen i ansiktet för att framhäva just det partiet bäst. Jag älskar tex att blanda den stora ljusa med den guldiga för att lägga på kindbenet eller att ha den lila under högsta punkten på brynet för att ge ett snyggt lyft till brynet och blanda i lite av den stora i mitten i min bronzer till en kvällsmakeup för att få den lite mer festlig. Och sist men absolut inte minst, kolla pigmenten? nyxstrobe2

*Denna palett är ett pressutskick jag fick för ett tag sedan, men det är inget som har påverkat mina åsikter 

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara AMANDA 10 oktober, 2016 | 17:44

    Har du provat Sleek’s highlight palett Solstice? Om inte; GÖR DET! Heeeelt amazing!!

    • Svara Jenny Karlsson 12 oktober, 2016 | 23:24

      Nej faktiskt inte, men hört väldigt bra om den! 🙂

    Kommentera