New In pressutskick Smink Tips

hot make up

15 oktober, 2016

hot1
Hot make up – shadow collection HÄR / contour box HÄR 

Dom här två låg i min brevlåda för någon dag sedan, en ögonskuggspalett med 24 skimriga ögonskuggor och en palett med fyra concealers/foundationfärger och fyra stycken puderfärger samt en dubbelsidig borste.
Jag har tidigare testat nagellack och ett guldigt pigment från det här märket, nagellacket minns jag att jag verkligen inte gillade och det slängdes rätt så fort och pigmentet funkade och blev snyggt dom gångerna jag har använt det. Så jag hade inga speciella förväntningar på det här faktiskt. hot2
Så ja, vad är mitt första intryck av dom här två paletterna då?
Ögonskuggorna överraskade mig positivt verkligen, dom hade bra pigment och lämnade efter sig både fin färg och massa skimmer. Fuktar man dom med lite vatten eller mac fix+ så blir dom lite skarpare i färgen och nästan metalliska. Jag skulle säga att det här är en jätte bra palett att börja med när man är väldigt ny med smink eller om man vill börja experimentera lite mer med färger.
Contour boxen var dock lite mer en besvikelse, pudrerna var helt okej dom kommer jag absolut att använda,man behövde väldigt lite produkt på borsten men ändå fick man ett skarpt och bra resultat då pigmenten var riktigt bra, meeen… concealer/foundation färgerna ger väldigt lite färg, den gröna och den lila ger knappt något alls medans dom andra två ger lite, men väldigt lite tyvärr. Borsten får en tummen upp, den är super mjuk och kompakt och blandar ut contourskuggorna väldigt bra.hot3
Så summan av det hela, jag gillar allt förutom krämprodukerna då dom inte ger något. Resten rekommenderar jag verkligen som första smink, eller som jag skrev med ögonskuggorna – till någon som vill experimentera lite med färger. 

*dessa produkter är ett pressutskick.

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

 • Svara AMANDA 15 oktober, 2016 | 17:37

  Alltså, förpackningen bara var ju to die for’

  • Svara Jenny Karlsson 16 oktober, 2016 | 18:54

   ja men visst är dom fina 🙂

 • Svara Julia Svensson 15 oktober, 2016 | 17:49

  Åh såå fina!!

  • Svara Jenny Karlsson 16 oktober, 2016 | 18:55

   visst är dom de 🙂

 • Svara Amanda Jönsson 16 oktober, 2016 | 15:01

  Åh men så fina!

  • Svara Jenny Karlsson 16 oktober, 2016 | 18:58

   visst är dom 🙂

 • Svara JoJo 16 oktober, 2016 | 17:08

  supersnygga färger! 😀

  • Svara Jenny Karlsson 16 oktober, 2016 | 19:00

   visst är det 🙂

 • Svara Alice 16 oktober, 2016 | 18:16

  Riktigt fina färger!

  • Svara Jenny Karlsson 16 oktober, 2016 | 19:01

   visst är det 🙂

  Kommentera