pressutskick Samarbeten Tips

xlash recension

22 november, 2016
Produkten i inlägget är skickat till mig av xbeauty, men det är inget som påverkar mina åsikter.
xlashforeefter

Xlash är nu på 26% rea och finns att köpa HÄR
I lite mer än 30 dagar har jag lagt ett drag av xlash längst min fransrad varje kväll, och resultatet vart som jag hade hoppats
Här har vi en halvtaskig förebild men hoppas iallafall man kan se hur mina fransar var innan. Jag har alltid haft en okej längd på mina fransar men däremot har jag väldigt glesa fransar. På efter bilden så har jag inte bara fått lite längre fransar utan även fylligare och tätare, vilket jag älskar. Titta hur fina dom är? Man ser ju verkligen att produkten gjort skillnad när man lägger dessa två bilder mot varandra.
xlashforeefter1
Det är ingen wow-effekt som får folk att ramla av stolen, dock tror jag inte heller på sånt och hade inte förväntat mig mer än resultatet jag fick. Och jag är nöjd, jag ville få fylligare fransar och det är också det jag har fått, så produkten har för mig levt upp till sina förväntningar.
Jag kommer absolut fortsätta med xlash!

Ett tag var jag dock rätt röd i ögonen till och från, det var inget jag kände eller märkte av utan bara något man såg men det försvann väldigt fort. Varför vet jag inte men jag tycker det är viktigt att nämna det, det här en produkt som används så nära ögonen man bara kan och man ska vara försiktigt och upplever man att något känns konstigt eller irriterar ögonen på något sätt ska man sluta direkt. 

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara Julia 22 november, 2016 | 21:48

  så sugen på att testa den där 🙂

  • Svara Jenny Karlsson 28 november, 2016 | 00:43

   tycker jag du ska göra, resultatet blir riktigt bra 🙂

 • Svara Jessy 23 november, 2016 | 14:59

  Spännande att se! Satt och kollade på massa om den igår faktiskt så passande haha 😀

  Det tycker jag verkligen att du ska göra! 😀

  • Svara Jenny Karlsson 28 november, 2016 | 00:45

   haha åh vilket sammanträffande 😀

 • Svara Malin Ranta 23 november, 2016 | 15:07

  Kul att man ser skillnad iallafall! ?

  • Svara Jenny Karlsson 28 november, 2016 | 00:46

   ja men verkligen 🙂

  Kommentera