event New In Smink

new in from MAC

9 december, 2016

macnew

Var som ni vet på ett event för ett tag sedan där MAC öppnade sin pro store butik (inlägget från eventet har ni här) och även där fick man med sig lite hem och så köpte jag en ny favorit som håller på att ta slut, som köpts om många gånger – deras fix+ som jag använder varje dag även om jag går sminkad eller osminkad.
I macs goodiebag fanns det en mascara och jag och Cajsa fick också varsin skinfinish då det ramlade ner en prydnadsstjärna rakt på Cajsa, dock var den inte ens nära mig men hur gulligt av dom var det inte att ge mig en också? Så trevlig personal som verkligen är måna om sina kunder.
macmas
Instacurl lash mascara, 250 kr här
Den här mascaran ska böja fransarna direkt vid applicering, då nästan aldrig böjer mina fransar då dom har en bra böj från grunden kan jag inte säga så mycket om det men mascaran i helhet, wooow! För det första älskar jag att den är rak men man kan vrida på den gula spetsen och bestämma hur mycket böj man vill ha på borsten, jag gillar när borstarna är lite böjda då man lättare kommer åt fransarna. Den separerar fransarna så bra och håller dom kolsvarta och långa hela dagen, jag är helt förälskad efter att ha använt denna den senaste veckan!
skinfrost
Extra dimension skinfinish ”double gleam” 295 kr här
A
lltså åh, kolla på denna! På bilden har jag lagt två lager för att man verkligen ska få se hur den blir, och behöver jag egentligen skriva något? bilden ger garanterat mer än 1000 ord, haha. Det jag älskar mest med denna, är att man kan lägga den på näsryggen och lite lätt i pannan utan att man ser flottig ut, den ger ett fint lyster till basen och ser så fräsch ut. Och ni kan ju bara tänka er hur fin denna blir som highlighter på kindbenen. 

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera