event hudvård

event med origins

30 december, 2016

origi
Tänkte bjuda på lite bilder från ett event jag var på med origins innan julen, ett supermysigt event där det bjöds på ingefärsdrinkar och bra information om deras produkter. Elin som höll i eventet hade också fixat det så bra om ni frågar mig, istället för att pressa in en massa tjejer och killar i en lokal så var vi bara några stycken vilket fick oss tid att prata tillsammans och testa produkterna. Det kändes mer personligt och såklart mycket roligare när det läggs upp så, så stor tummen upp till det! 
Origins är ett märke jag vetat om ett bra tag men jag har faktiskt aldrig testat det, så ska bli kul att få använda lite av produkterna vi fick med oss hem. Av det vi fick testa på eventet så är jag väldigt positivt inställd till det här märket. Har ni testat något från origins innan? 
oriimg_0911

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara Sofija 4 januari, 2017 | 15:51

  Har inte hört talas om detta märket förut men skulle vara kul om du testa nån av produkterna här på bloggen.

  • Svara Jenny Karlsson 6 april, 2017 | 15:57

   ja det är ett superbra märke så tycker verkligen du ska testa 🙂

 • Svara Jennisbeauty 4 januari, 2017 | 19:40

  Åh vad härliga produkterna ser ut! Synd man missade eventet 🙁

  • Svara Jenny Karlsson 6 april, 2017 | 15:56

   dom är helt underbara 🙂

 • Svara Amanda 5 januari, 2017 | 13:41

  Åh vad härligt det ser ut! 🙂

  • Svara Jenny Karlsson 6 april, 2017 | 15:56

   det var så mysigt 🙂

  Kommentera