empties Smink Tips

empties #1

2 mars, 2017
*Inlägget innehåller adlinks/affiliatelänkar, läs mer under PR och policy

emptiesDet här är väl varför man som skönhetsbloggare endast vill fota nya, orörda produkter för dom blir inte så charmiga på bild efter ett tag haha. Men jag tänkte bli bättre på att skriva om produkter, inte bara nyheter eller saker jag precis köpt utan även det jag tagit slut på och vad jag faktiskt tyckte om dom, skulle jag rekommendera, köpa om eller liknande.
Tänk även på att det är såhär produkterna funkar på mig, bara för att jag tycker att en produkt är dålig så betyder det inte att den är dålig på alla.  

Lumene – sheer finish loose powder 
149 kr HÄR
♥♥♥♥♥ /5av5
Ett av mina favoritlöspuder, som jag köper om och om igen så fort det tar slut. Man får sån fin finish med det här pudret, man blir matt men på ett fint sätt utan att huden ser torr eller kakig ut på något sätt. Mer finns det inte riktigt att säga om ett puder den gör sitt och jag älskar den, men jag rekommenderar denna varmt för er som gillar löspuder.

Smashbox – photo finish color correcting foundation primer
290 kr HÄR
♥♥♥♥/4av5
Jo men jag gillar den här, eftersom jag är väldigt röd i min hy så har jag använt den gröna som heter adjust som är just för att få bort det röda så det inte lyser igenom ens foundation. Basen sätter sig så bra och håller länge med denna primer, men på fronten att den ska ta bort det röda har jag inte märkt någon större skillnad så just därför får den endast 4av5 från mig, visst tog den bort lite rödhet men det var inget WOW där man märkte en stor skillnad. Men annars gör den sitt och är absolut värd sina nästan 300 kr. Kan tillägga att denna primer är väldig dryg och man får hålla på ett tag innan den faktiskt tar slut, något som också gör den väldigt privärd. Men nästa gång ska jag nog testa en av dom andra och inte denna gröna.

Isadora – nude sensation fluid foundation
169 kr HÄR
♥♥♥♥/ 4av5
Min vardagsfoundation, har förbrukat några flaskor nu och är väl inne på 4e eller 5e kanske. Men den är väldigt lätt på huden, och ger ett fint och naturligt resultat vilket är det jag vill uppnå när det är just en foundation till vardagen. Något jag inte gillar är pipetten, jag vill gärna ha pump på min foundation då det är mer hygieniskt plus att den där pipetten är rätt värdelös när det närmar sig slutet för den får knappt upp något då och man får sitta som en galning dom sista gångerna och försöka få upp tillräckligt med produkt.

Balmi – strawberry lip balm cube
Finns olika sorter för 69 kr HÄR 
♥♥♥♥♥ /3av5
Nae, jag vet faktiskt inte vad jag tycker om denna. Skulle jag köpa ett läppbalsam och det fanns tex EOS och denna så skulle jag köpa en EOS men skulle det tex finnas denna och lypsyl så skulle jag absolut köpa om denna, så det finns bättre produkter, men absolut sämre också.
Den tar slut väldigt snabbt, och lägger sig mest som ett lager utan att sjunka in men den är mjuk och doftar/smakar gott.
empties1

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Bella 3 mars, 2017 | 10:21

    Åh vilket bra inlägg, älskar recensioner! Så himla svårt att veta vad man ska köpa annars, valmöjligheterna är nästan för många haha.

    • Svara Jenny Karlsson 8 mars, 2017 | 20:41

      Vad kul att du gillade det 🙂 Ja men faktiskt, även om det jag kanske älskar inte funkar på dig så hjälper det en alltid i sminkdjungeln att läsa lite om vad andra gillar när det kommer till att hitta inspiration till vad man själv ska köpa 🙂

    Kommentera