Allmänt

senaste på instagram

8 mars, 2017

Följ mig på instagram: makeupbyjeenny

1)  Fina Matilda som är en av mina kära blogg-kollegor här på beautyboulevard, hon driver inte bara en grym blogg utan har även en instagram fylld med så fina och inspirerande bilder. Ni hittar hennes blogg HÄR och hennes instagram HÄR. // 2&3) Min senaste sminkning jag gjorde, jag har faktiskt lite svårt att bära upp gröna ögonskuggor men make up stores microshadow ”beetle” är ju bara för fin!
instagramm4) Pressutskick från maybelline som innehöll bl.a deras master strobing liquid, HÄR kan ni se inlägget med dom här två och massa andra härliga nyheter från maybelline // 5) jag bläddrade tillbaka till början av min instagram och hittade en sminkning som jag hade gjort 2015, och som jag sedan gjorde om med samma produkter nu 2017 för att kunna se skillnaden på då och nu, så himla kul när man kan göra något sånt här för att se sin egna utveckling. Gjorde även ett inlägg med denna sminkning som ni hittar HÄR// 6) Här har vi endast en bild på hur sminkningen jag gjorde om från 2015 blev nu, komiskt att jag inte gillar grönt men ändå använt det i båda sminkningarna jag visat i det här inlägget haha.

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Svara Line Cecilie 8 mars, 2017 | 21:34

  ooooh for en fin instagram <3

  • Svara Jenny Karlsson 6 april, 2017 | 15:50

   tack så mycket 🙂

 • Svara Tilda Barkselius 9 mars, 2017 | 22:13

  Massor av fina bilder!

  • Svara Jenny Karlsson 6 april, 2017 | 15:49

   tack så mycket 🙂

 • Svara Linda 10 mars, 2017 | 17:37

  Jösses tycker verkligen inte du har svårt att bära upp ngt! Så himla läckert!!!! Kanske har du tips på en bra highlighter som är bra att applicera? Skulle ha inhandlat en idag men glömde heeelt bort,haha..
  Svar: Ja utan dem hade denna fantastiskt lyxiga kväll imorgon inte varit möjligt. Imorgon gäller det!Hoppas jag kan somna ikväll bara, haha! Ses imorgon!

 • Svara Bella 11 mars, 2017 | 10:15

  Så snygga sminkningar, du är så duktig!

  • Svara Jenny Karlsson 6 april, 2017 | 15:47

   tack så jätte mycket 🙂

 • Svara Photo by E M E R E L L A 11 mars, 2017 | 11:45

  JA visst är den 🙂 Åh vilka härliga bilder 🙂

  • Svara Jenny Karlsson 6 april, 2017 | 15:47

   tack så mycket 🙂

  Kommentera