Glossybox skönhetsboxar

mars glossybox

8 april, 2017
länkar markerade med * innehåller adlinks/affiliatelänkar


Vill ni också prenumerera på glossybox kan ni göra det HÄR*
Ännu en månad har gått och det betyder att mars glossybox har trillat ner i brevlådan! Denna månad är jag faktiskt väldigt nöjd. Mycket fokus på smink, och det är ju precis som boxarna jag tycker är roligast. Och jag tror nog att alla dessa produkter kommer komma till användning för mig. Men vi hoppar direkt in på innehållet i boxen.

BEAUTY MADE EASY – PINK OIL BLOTTING PAPERS 39 SEK
”Tunna bland som absorberar överflödigt fett och talg på ett skonsamt sätt – utan att förstöra ditt smink. Ta ut ett blad från förpackningen och tryck det lätt mot t-zonsområdet. Toppen att ha i väskan när du är on-the-go!”

NIVEA – INVISIBLE FOR BLACK & WHITE FRESH ROLL ON 36 SEK
”En deo med NIVEA’s särskilda anti-fläckformula som gör att den inte fläckar av sig på dina kläder och skyddar dig mot svett i upp till 48 timmar. Applicera produkten med jämt lager och låt torka innan du klär på dig.”

EMITE MAKE UP – LIP & CHEEK TINT 170 SEK
”Flytande produkt i en rödrosa nyans som kan appliceras både på kinder och läppar, perfekt när du är i farten! Dutta in den lätt med dina fingrar för ett naturligt och  friskt resultat eller bygg upp den om du vill ha lite mer färg.”

CIATE LONDON – NAIL POLISH ICED FRAPPE 129 SEK
”Ett krämigt och lyxigt nagellack i en dämpad och uppiggande pastellnyans för en fräsch look från dag till kväll. Den extra breda borsten gör det enkelt att applicera sant att du får ett vackert resultat.”

FIGS & ROUGE – AVANCE+ MATTIFYING EMULSION MT+ SHEER 265 SEK
”För en silkeslen matt hy utan glans, applicera denna innan din makeup! Direkt nermattande, porminimerande och sammetslent resultat. Innehåller ingredienser som är kliniskt bevisade att motverka blemmor.”

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Sarah 9 april, 2017 | 11:33

    fina saker

    • Svara Jenny Karlsson 9 april, 2017 | 15:01

      ja men visst 🙂

    Kommentera