Samarbeten Smink

nytt från JFR.se + rabattkod till er

7 juni, 2017
1. inlägget är ett samarbete med www.jfr.se, detta är inget som påverkar mina åsikter om produkten jag fått.
2. Inlägget innehåller adlinks/affiliatelänkar
Läs mer under PR & Policy

Makeup Revolution – Fortune favours the brave palette finns att köpa HÄR

Med rabattkoden BYJENNY15 får ni 15% rabatt på hela sortimentet hos www.jfr.se

Jag kan nu med glädje berätta för er att jag är en av jfr’s nya influencers, kommer bli så kul för både mig och för er! Och förutom rabattkoden till er så fick jag även denna palett från makeup revolution, visst är den fin?

Den här paletten innehåller allt från matta till skimriga skuggor och neutrala till lite mer färg. Såklart en stor och bra spegel också. Något som för mig är ett stort plus är att den har 5 matta skuggor i bruna nyanser vilket gör att man har en övergångsfärg som funkar till dom andra skuggorna i paletten, vilket jag älskar när paletter har för det är så mycket skönare att ha allt samlat på samma plats.

Makeup revolution är stora favoriter hos mig när det kommer till deras paletter, har samlat på mig några och blir aldrig besviken, sen gör ju priset allt ännu bättre när det kommer till dom – perfekt budgetmärke!
Har ni testat något från makeup revolution, och vad är isåfall eran favorit från dom? Mina favoriter är helt klart deras iconic 1,2,3 paletter som är deras dupes på naked 1,2,3 paletterna. 

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Svara Sannyl 7 juni, 2017 | 06:30

  Hur ser din deal med jfr ut? Får du betalt? Får du inte betalt, som dealen med andra influencers ser ut – hur gör du med beskattning? Har man ett avtalat samarbete och tar emot produkter mot att blogga om dem är man skyldig att skatta för produkten/tjänsten.

  Det här är verkligen inget mot dig, utan mot företaget som sköter sin PR jävligt fult och utnyttjar influencers. Det skulle vara tråkigt om du påverkas av deras misstag.

  JFR är företaget som fått bl a. Misslisibell att bli fälld för smygreklam.

  • Svara Jenny Karlsson 7 juni, 2017 | 17:19

   Hej!
   Förstår din kommentar – märker noga ut mina samarbeten, pressutskick eller annat innan inlägget börjar så personerna som läser är medvetna om det innan läsningen börjar. Självklart vet jag även om att produkter eller betalning jag tar emot för att göra ett inlägg ska skattas för och det har jag koll på.
   Sen har jag dock ingen koll på JFR’s tidigare samarbeten och om dom haft strul eller problem innan med att det inte skötts rätt, men här kommer det iallafall inte fuskas 🙂

 • Svara Netti Starby 7 juni, 2017 | 20:27

  Åh vilken fin palett och så himla bra erbjudande! 😀 Kramis

  • Svara Jenny Karlsson 8 juni, 2017 | 00:34

   visst är den fin, och vad kul att du gillade det =)

 • Svara Julia Svensson 7 juni, 2017 | 20:34

  Mycket fint!

  • Svara Jenny Karlsson 8 juni, 2017 | 00:32

   ja men visst är den det =)

 • Svara Linnéa 7 juni, 2017 | 21:37

  Wow, vilken underbar palett, måste kollas in <3

  • Svara Jenny Karlsson 8 juni, 2017 | 00:31

   visst är den fin, ska bli så kul att testa den och göra lite sminkningar 🙂

  Kommentera